Spar 40 % OLIVIA ankelstøvle

MEMORIAL25

De umulige: Deborah

Mød Deborah James-Edmonds, som først købte Z-CoiL'er for at tage på en udflugt til Egypten i 2008. ", fordi hun vidste, at der ville være en masse gåture. "Jeg havde disse sko på hver dag. Alle andre gennemblødte deres fødder og gned deres ben og ryg. Jeg havde INGEN smerter! Udlændinge overalt, hvor vi gik, ville stoppe mig for at forhøre mig om min fodpåklædning. De ville tilbyde at købe skoene af mig! Jeg modtog et tilbud så højt som $400...men hvad ville jeg have på under rejsens varighed?"

z-coil customer testimonial deborah

Det, der startede som en praktisk løsning til at kunne gå hele dagen uden smerter, er blevet til en kærlighedsaffære. "Jeg er på mit tredje par! Jeg købte endda Mary Janes'en til arbejde! Mine fødder er bogstaveligt talt i Z-spoler hver dag. Jeg ville ønske, at sandalen kom i hvid, så jeg kunne dø dem lilla!"

Deborah fortsætter sin historie, "Jeg er i Los Angeles, og de to butikker her lukkede. Jeg var på besøg hos min kusine i Arizona, og jeg fandt en sælger, der opererer fra hans hjem! Jeg har delt denne vidunderlige oplevelse med så mange mennesker med smerte, de kunne ikke komme igennem prisen og spolens udseende."

Vi hylder Deborah for at kigge forbi spolens udseende. Det er en funky spole, er det ikke? Men det er det, der gør Z-CoiL ... ja, Z-CoiL. Den store fjederspiral ved hælen er det, der dæmper din krop mod påvirkningen fra gang, og beskytter knogler, led og væv i dine fødder, ben og ryg . Vi håber, at andre finder inspiration i Deborahs historie til at se forbi spolen, til den meget virkelige smertelindring og trøst, det giver.