The Impossibles: Rick

Denne måneds Impossibles-historie kommer fra Rick S. fra Nevada. Han sendte os en dybfølt e-mail, der startede med " Endelig en chance for at sige "tak"... "

Rick er 73 år gammel og fortæller os, at takket være Z-CoiL arbejder han "stadig med havearbejde og holder en mobilhome-park ren og pæn," noget der føltes umuligt for blot et par år siden.

Her er hans historie:

Mit job for nogle år siden krævede at gå omkring 8 til 10 timer om dagen. Mine knæsmerter var intense. Læger ordinerede udskiftning af knæet. Men en flytning til Albuquerque efter weekend efter weekend på skadestuen for smertestillende piller fandt jeg en læge, der ordinerede Z Coil sko. Han og hele hans personale bar dem, inklusive en kiropraktor i sit kompleks, så vidt jeg husker det. Siden jeg fandt ud af, at hovedkontoret var i Albuquerque, var jeg ret hurtigt på vej dertil. Jeg købte et par par næsten på én gang.

z-coil store albuquerque nm

Prøver dem på mit nye job og går igen mange skridt og miles om dagen... ingen smerter mere. Så taknemmelig. Ikke flere skadestuebesøg, ikke flere smertegnidninger, ikke flere varmepuder. Ja, næsten ingen smerter længere! Nogle år senere i hver eneste bevægelse fik vi Z Coils til at forblive min eneste egnede sko til smertefrit liv. Nu endnu mere nyttigt, da jeg har udviklet en hoftegigtsmerter. Men mine Z-spoler holder mig gående og aktiv hele dagen lang med minimal eller ingen smerte! Ja, efter mange års pine har Z Coil sko lavet og gjort mit liv livligt. Tak, Z Coils!

Vi vil gerne sige tak til Rick for at dele hans historie. Hele vores team hos Z-CoiL kommer på arbejde hver dag, vel vidende at vores smertelindrende fodtøj virkelig ændrer folks liv. At høre fra jer, vores kunder, om, hvad Z-CoiL har gjort for jer, er den størst mulige motivation for at blive ved med at gøre det, vi gør.