Spar 40 % OLIVIA ankelstøvle

JULY25

The Impossibles: June Atkinson

Restaurantejer og snowboarder June Atkinsons knæ var i rigtig dårlig form efter flere operationer, der ikke efterlod brusk. Hver dag hævede hendes knæ op af frygtelige smerter. Det så ud til, at den eneste mulige mulighed ville være en udskiftning af knæet. Men så fandt June en umulig løsning: Z-CoiL. Læs hendes historie herunder.

z-coil customer testimonial june

Jeg er en 48-årig atlet, der synes, jeg er en super kvinde. Jeg har fået foretaget 5 knæoperationer med nye ledbånd og ingen brusk tilbage i begge knæ. Jeg ejer en restaurant med cementgulve, og jeg snowboarder hele vinteren. Mine knæ gør ondt og hæver op hver dag. Lægerne har givet mig et par muligheder, og jeg er ikke klar til at gå ned ad de dødsdømte veje endnu. Jeg vil ikke have indsprøjtninger, og jeg vil gå så længe, ​​jeg kan, før en udskiftning af knæet. Jeg har ikke råd til de nye fancy dyre behandlinger, de er kun for rige mennesker.

Jeg vil også fortsætte med at rocke mit liv, som jeg vil!! Så min fysioterapeut sagde, at jeg skulle tjekke Z-Coils, og det gjorde jeg. Først bestilte jeg et par, der var for stort, og returneringen for den rigtige størrelse var så let, og da jeg først fik den rigtige størrelse, var jeg så så glad. Det tog mig et minut at vænne mig til dem, og nu elsker jeg elsker elsker dem og fortæller alle om dem. Jeg vil være en trofast Z-CoiL-fan for livet, og jeg ser frem til de næste vandrestøvler. Mine knæ er taknemmelige, og det er jeg også.

I taknemmelighed,
juni

Er du klar til at starte din umulige historie? Prøv Z-CoiL i dag:
https://zcoil.com/shop/