The Impossibles: Jody

Mød Jody, som har en fantastisk før og efter historie at dele. Han havde virkelig brug for at være mere aktiv for at tabe sig og forbedre sit helbred, som blev værre hvert år. Men han havde en dårlig ryg og en sprængt lægmuskel, så han fandt det næsten umuligt at træne. Så fandt han Z-CoiL.

z-coil customer testimonial jody

Jody siger: det øverste billede er min før del af historien. Med en dårlig ryg og en sprængt nederste højre lægmuskel var det meget svært at gå for at tabe sig og forbedre mit helbred. Efter at have set en anden stor mand, der bar disse sjove sko med fjedre, som jeg havde set sygeplejersker gå i, måtte jeg spørge ham, om de hjalp. Han fortalte mig, at de gjorde en stor forskel i hans ryg og hofter. Så jeg besluttede mig for at få et par at se selv. Det eneste, jeg kunne huske, var, at de havde fjedre og bogstavet Z i deres navn. Jeg fandt et par, købte dem, og jeg har ikke set mig tilbage siden! Hvilken fantastisk forskel! Jeg har faktisk været i stand til at gå nok til at tabe mig en hel del vægt og føle mig en million gange bedre. Det nederste billede taler for sig selv. Tak Zcoil.