Spar 40 % OLIVIA ankelstøvle

MEMORIAL25

De umulige: David

Mød David, der har båret Z-CoiLs i tyve år. Han elsker Z-CoiL så højt, at han aldrig smider et gammelt par væk!

z-coil customer testimonial david

Ind med det nye, men gem helt sikkert det gamle

David sendte os for nylig en e-mail for at udtrykke sin påskønnelse af, hvad Z-CoiL har betydet for ham:

"Jeg ville bare have dig til at vide, at dette nok er mit fjerde par Z-CoiL'er. Jeg begyndte at bære dem for år og år og år siden, da jeg arbejdede som sygeplejerske og en meget meget travl skadestue. Fra dag ét aflastede de ryggen og smerter i benene, som jeg havde, og jeg har ikke taget dem af siden. Med jævne mellemrum vil jeg tage forskellige sko på og gøre ting rundt i huset og rundt i gården, og hver gang fortryder jeg ikke at have mine Z-CoiLs på og benene begynder at gøre ondt igen. Du skulle se på dine optegnelser for at se, hvornår jeg købte mit første par, men det skal være mindst 20 år, og jeg ville bare sige tak."

Er du stadig i tvivl om Z-CoiLs patenterede smertelindrende fodtøj virkelig virker? Prøv Z-CoiL risikofrit , og hvis de ikke reducerer din smerte dramatisk, så send dem tilbage for fuld refusion.