Spar 40 % OLIVIA ankelstøvle

MEMORIAL25

The Impossibles: Brad

Mød Brad, som er restaurantchef med type 2-diabetes. Brad skrev til os for nylig for at fortælle os, hvordan Z-CoiL-sko har været en livredder.

Brad siger: "Hvis nogen kender til restaurantarbejde, ved du, at restaurantchefer er på benene en del. Jeg plejede at gå i almindelige flade sko, og ved slutningen af ​​mit skift (10 timer) gjorde mine fødder og krop så ondt, at jeg kunne ikke stå op, da jeg ville komme hjem, måtte min kone hjælpe mig ud af bilen.

Tingene så ret dystre ud, indtil Brad fandt Z-CoiL, og han var i stand til at fortsætte med at arbejde.

z-coil customer testimonial brad

Brad fortsætter sin historie:

Nu hvor jeg bruger Z-Coils, har jeg slet ingen smerter i mine fødder, heller ikke diabetiske smerter!!! Forleden endte jeg med at arbejde på et dobbelthold, som viste sig at være omkring 17 til 18 timer, og takket være mine Z-Coils, kunne jeg have gået og danset, efter mit skift var slut.

Tak Z-Coil for at være der, når jeg havde brug for dig!!!!

Med venlig hilsen

Brad Velliquette

Lider du af invaliderende smerter, der afholder dig fra at arbejde? Prøv Z-CoiL smertelindrende fodtøj og kom på fode igen.